RL Bygg och Montage AB

Altan Tidaholm

Välkommen till RL Bygg och Montage AB. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande lista av tjänster för att hjälpa dig att förbättra och förnya ditt hem eller företag.

Altan Tidaholm

Välkommen till RL Bygg och Montage AB – din expert på att bygga drömaltaner i Tidaholm! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa altaner som inte bara ser fantastiska ut utan också är hållbara och långlivade.

Vårt team av erfarna hantverkare är specialiserade på att skapa unika altaner som passar perfekt till varje kunds behov och önskemål. Vi är stolta över att använda endast de bästa materialen och teknikerna för att bygga altaner som både är estetiskt tilltalande och funktionella.

Vi förstår vikten av att ha en altan som passar din livsstil och budget, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina specifika önskemål. Oavsett om du vill ha en altan för avkoppling och rekreation, eller en för att underhålla dina gäster och familj, kan vi hjälpa till.

Så om du är på jakt efter en pålitlig och erfaren altanbyggare i Tidaholm, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att skapa den perfekta altanen för dina behov!

Vilka vi är

Vi på RL Bygg & Montage är en pålitlig byggfirma med högutbildade hantverkare. För att alltid hålla oss uppdaterade inom byggbranschen och vara i framkant ser vi till att ständigt utveckla våra kunskaper och lära oss om de senaste teknikerna och metoderna.

Vi anser att det är av största vikt att ha en god kommunikation med våra kunder. Genom att hålla våra kunder uppdaterade om vad vi gör och varför vi gör det, skapar vi en känsla av trygghet och förtroende. Vi strävar alltid efter att minimera risken för missförstånd som kan leda till felaktigheter och andra problem. En öppen och effektiv kommunikation mellan kund och företag är därför en viktig del av vårt arbete för att uppnå bästa möjliga resultat.

ROT-avdraget

Vår byggfirma innehar givetvis F-skattsedel som gör det smidigt för dig som privatperson att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, alltså gäller det inte på rese- eller materialkostnader. Avdraget gäller på arbeten vars syfte är reparation, underhåll, om- och tillbyggnation.

Tänk på att arbetet måste utföras i bostaden du äger och att man högst kan nyttja 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om vad ROT-avdraget innebär kan du antingen höra av dig till vår byggfirma i Tidaholm eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

VÅRA TJÄNSTER

Renovering

Välkommen till vår renoveringstjänst – där vi tar hand om allt från planering till färdigställande av din drömrenovering! Vi förstår att renoveringsprocessen kan vara överväldigande, men med vår hjälp kan du känna dig trygg och säker på att vi tar hand om allt.

Vi har en professionell och erfaren personal som alltid går den extra milen för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Oavsett om du vill ha en totalrenovering eller bara vill byta ut dina dörrar, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga din vision.

Fönsterbyte

Tänk dig ett hem fyllt med naturligt ljus som strömmar in genom rena, effektiva fönster. Med ett fönsterbyte kan du uppleva precis det! Genom att byta ut gamla och slitna fönster kan du förbättra ditt hem både estetiskt och funktionellt.

Garageportar

RL Bygg & Montage installerar högkvalitativa garageportar i olika storlekar och stilar. Vi hjälper dig att välja rätt garageport för dina behov och installerar den på ett effektivt och professionellt sätt. Kontakta oss idag för att förbättra säkerheten och komforten i ditt hem.

Golv

Vi erbjuder högkvalitativa golvläggningstjänster för alla typer av golvmaterial. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag med ett fantastiskt nytt golv. Kontakta oss idag för att få ett professionellt resultat som du kommer att njuta av i många år framöver.

Tak

För ett förbättrat utseende och skydd mot elementen, erbjuder vi på RL Bygg och Montage AB takbyte med högkvalitativa material och senaste teknikerna. Vi har konkurrenskraftiga priser och flexibla betalningsalternativ. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

RL Bygg och Montage AB

Orleka Nolgården 1
552 94 Tidaholm
0763-132687
Robin.rlbygg@gmail.com

Våra tjänster

Renovering
Fönsterbyte
Golv
Garageportar
Tak

Altan Tidaholm

Altan Tidaholm